• image
  • image
  • image

Donatii corporate

       

          Implicati in munca de zi cu zi cu singurul scop de a face bani, atunci cand toate merg bine, zambetul nostru este cel de multumire.
          Ganditi-va macar pentru o clipa, ca sunt si persoane care independent de vointa lor au fost victime ale abuzul lui, violentei, abandonului, au situatie materiala precara sau pe care viata i-a prejudiciat de normalitate – persoanele cu dizabilitati.
          Nu cersim, adresam o rugaminte si apelam la sprijinul dumneavoastra cel nevazut, cel necunoscut, pentru ca proiectele noastre sociale sa aiba finalitate.
          Pentru tine, nu reprezinta un efort financiar in plus ci doar un minim efort, un gest de bunavointa, de marinimie, de umanitate si nu dureaza mai mult de cateva minute pentru a face pe cineva fericit.
         Oricand vei putea sti unde sunt banii donati.
         Gestul tau, daca este facut pana la sfasitul anului, prin contract de sponsorizare, respecta prevederile Legii 32/1994 si ale Codului Fiscal.

 

 

PROCEDURA REDIRECTIONARE           CONTRACT DE SPONSORIZARE

 

  •      Directionarea a 20% din impozitul pe profit catre Asociatia "Sperantasi Vis Implinit". Descarca aici contractul de sponsorizare (click aici)
  •      Directionarea catre noi a 2% din impozitul anual pe venit (click aici)

 

  

onglink