• image
  • image
  • image

ACTIVITATI

 

 

August 2018

La centrul Social din Comuna Calacea judetul Timis, un mic colt de rai unde "soarele straluceste si noaptea" voluntarii Asociatiei Speranta si Vis Implinit, le-au intocmit un frumos program de tabara si au desfasurat activitati socio-educative si instructive cu cei 30 de copii beneficiari ai unor tabere gratuite. Zambetul lor si imbratisarile primite ne bucura si ne onoreaza. Speram sa ne vedem in anul ce vine. Asociatia Generatie Tanara Timisoara a asigurat cu titlul gratuit cazare, masa, suport financiar si material pe intreaga perioada. Daca exista cineva cu un suflet cat un munte, acela il vom gasi desigur la Doamna Mariana Petersel – Presedinta Asociatiei Generatie Tanara Timisoara.

august 2018

 

 

 

30.05.2018

Campania "IMPREUNA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE FIINTE UMANE" parte a Proiectului educational desfasurat in perioada noiembrie 2017-mai 2018, s-a finalizat printru-un flash mob tematic, la care au participat peste 110 voluntari din cadrul scolilor partenere si reprezinta o actiune de pionerat. Cu sprijinul Asociatiei Generatie Tanara Timisoara, actiunea s-a desfasurat simultan si in alte opt orase din Romania.

IMG 6847

 

 

 

NOIEMBRIE 2017 - MAI 2018

In cadrul PROIECTULUI EDUCATIONAL desfasurat sub deviza "DARUIESTE FERICIRE" in perioada noiembrie 2017 – mai 2018, campania "IMPREUNA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE" alaturi de parteneri se bucura de un real succes.

trafic DSCN0254

 

 

NOIEMBRIE 2017 - MAI 2018

In cadrul PROIECTULUI EDUCATIONAL desfasurat sub deviza "DARUIESTE FERICIRE" in perioada noiembrie 2017 – mai 2018, in scolile partenere din municipiul Galati campania "STOP –ORICAREI FORME DE VIOLENTA SI ABUZ" la fel o consideram un succes.

violenta DSCN0251

 

 

OCTOMBRIE 2017 - FEBRUARIE 2018

In perioada octombrie 2017 – februarie2018, Campania "SI EU TE AJUT" a facut multi copii fericiti. Cu aceasta ocazie am intalnit un primar care isi iubeste cu adevarat comunitatea. Ii multumesc cu aceasta ocazie pentru sprijinul acordat.
IMPREUNA pentru comunitate! Daruieste fericire! Ajuta! Sprijina dezvoltarea comunitara si sociala!

si eu te ajut

 

 

DECEMBRIE 2016

La a 6-a editie, proiectul "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN" organizat de Sfintele Sarbatori, a adus din nou fericire copiilor cu cerinte educationale special, iar Mos Craciun nu a ocolit orasul Galati si a avut sacul plin de dulciuri. De aceasta data, peste trei sute de voluntari au mers cu daruri la copii cu afectiuni neuromotorii grave si netransportabili. Angajati, studenti, elevi, si pensionari au raspuns chemarii noastre. Luna decembrie si de aceasta data a fost dedicata in intregime lor.
Am vazut pentru o clipa fericirea ce a sclipit in ochii acestor copii.
Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi prin sponsorizari, donatii si contributii de 2%.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE acestor copii!

DSCF7936

 

 

IUNIE 2016

In orasul nostru, la Centrul de refugiati, au ajuns o parte dintre refugiati provenind din tarile unde conflictele armate au adus durere si suferinta. Am raspuns imediat si surpriza a fost pe masura, cand cele necesare au ajuns la o famile de refugiati. 
Dincolo de multumiri a fost desigur aceasi satisfactie…

DARUIESTE FERICIRE !

iunie 2016

 

 

1 IUNIE 2016

A fost suficient un telefon si toti voluntarii au raspuns chemarii noastre. Incarcati cu daruri au ajuns la copii cu dizabilitati.Si ei sunt ai nostri. Dar surpriza a fost ca micutii s-au pregatit cu desene, jucarii si alte lucrusoare facute de ei,pe care le-au daruit la randul lor, voluntarilor.
S-au imbratisat si au schimbat povestioare sau intamplari din viata lor.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita:DARUIESTE FERICIRE acestor copii!

1 iunie 2016

 

 

DECEMBRIE 2015

La a 5-a editie, proiectul "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN" organizat de Sfintele Sarbatori, a adus din nou fericire copiilor cu cerinte educationale speciale iar Mos Craciun, nu a ocolit orasul Galati si a avut sacul plin de dulciuri. Si in acest an peste doua sute de voluntari au mers cu daruri la copii cu afectiuni neuromotorii grave si netransportabili. Nu putem descrie bucuria ce a fost pe chipul acestor micuti, cand usa lor s-a deschis si Mosul i-a imbratisat cu dragoste. Am vazut pentru o clipa fericirea ce a sclipit in ochii acestor copii. Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi prin sponsorizari, donatii si contributii de 2%. Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita:DARUIESTE FERICIRE acestor copii!

decembrie 2015

 

 

MARTIE 2015

Dupa ce Mos Craciun a fost sa o vada pe Bianca, mamica ei ne-a sunat sa o ajutam sa ii achizitioneze un carut special pentru transport. Am raspuns acestei cereri si dincolo de multumiri a fost desigur aceasi satisfactie…DARUIESTE FERICIRE !
martie 2015

 

 

17.12.2014

La a 4-a editie, proiectul "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN" organizat de Sfintele Sarbatori, a adus din nou fericire copiilor cu cerinte educationale speciale iar Mos Craciun a avut sacul plin de dulciuri.
Langa Mos Craciun, au stat Zana cea Buna si voluntarii cei mici si cei mari, care au adus zambete acestor copii si apoi,impreuna, au mers acasa la copii netransportabili si au impartit cadouri.
Asociatia ,,Speranta si Vis Implinit’’ multumeste pe aceasta cale, D.nei. profesor VALENTINA TUDORACHE, Directorul Scolii Gimnaziale nr.22 Galati care a fost gazda acestui eveniment.
Au fost alaturi de noi, ca la fiecare activitate desfasurata corul de elevi de la Seminarul Sf.Apostol Andrei din Galati condusi de Prof.pr.DUMITRASC PAUL, Dna. Prof. PANA DOINITA si prof. OANEA MARIN de la Scoala Gimnaziala nr.22 Galati care au pregatit momente artistice deosebite.
Am vazut pentru o clipa fericirea ce a sclipit in ochii acestor copii.
Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi prin sponsorizari, donatii si contributii de 2%.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE acestor copii!

DSCF7824

 

 

16.12.2013

Devenita traditie, proiectul "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN" organizat de Sfintele Sarbatori, a adus din nou fericire copiilor cu cerinte educationale speciale iar Mos Craciun a avut sacul plin de dulciuri.
Langa Mos Craciun, au stat Zana ce Buna si voluntarii din tara si strainatate care au adus zambete acestor copii.
Multumim D.nei. profesor NICOLAEV MALAXA DANIELA, Directorul Scolii Gimnaziale nr.5 Galati care a fost gazda acestui eveniment, precum si tuturor colaboratorilor si oamenilor de bine care au sprijinit aceasta initiativa. Au fost alaturi de noi, ca la fiecare activitate desfasurata, Dna. Prof. PANA DOINITA de la Scoala Gimnaziala nr.22 Galati, impreuna cu grup de voluntary (elevi) care au mers acasa la copii netransportabili si au impartit cadouri. Am vazut pentru o clipa emotia si bucuria care aumarcat ochii acestor copii. Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE, acestor copii.

DSCF5245

 

 

10.10.2013

In cadrul Proiectului "DARUIESTE O CARTE" in luna octombrie 2012 au fost donate aproximativ 450 de volume de carte catre Biblioteca Scolii Gimnaziale nr.13 "Stefan cel Mare’" Galati.
Toate volumele donate au apartinut Dnei.ILIE GINA GABRIELA – vicepresedintele Asociatiei "Speranta si Vis Implinit".

carti


 

18.12.2012

Devenita traditie, proiectul "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN" organizat de Sfintele Sarbatori, a adus fericire copiilor cu cerinte educationale special,iar Mos Craciun nu a lipsit si a avut sacul plin de dulciuri.
Langa Mos Craciun, au stat voluntarii din tara si strainatate care au adus zambete acestor copii.
Multumim D.nei. profesor CHIRIAC LUMINITA, Directorul Scolii Gimnaziale nr.13 "Stefan cel Mare" Galati, care din nou a fost gazda acestui eveniment, precum si tuturor colaboratorilor si oamenilor de bine care au sprijinit aceasta initiativa.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE, acestor copii.

DSCF2402   2


 

26.03.2012

SURPRIZA!!!! In ziua de 26.03.2012 Alexandru Andrei a implinit 15 ani; acasa la el au venit…voluntarii sa-i ureze La multi ani! Un cadou neasteptat si buna dispozitie, au adus un zambet si multa bucurie pe chipul lui. Si pentru ca surpriza sa fie completa, a primit in dar si o excursie de 2 zile cu o sedinta de echitatie inclusa, de la AG Tour.
Ne-a fost “complice” la acest eveniment d.na prof. TOCMAC FLORINA de la Scoala Gimnaziala nr.29 Galati, careia ii multumim.
Prin fiecare voucher achizitionat de la AG Tour, contribuiti la o clipa de fericire daruita copiilor cu dizabilitati motorii!

DSCF0156


 

20.01.2012

Nimic nu anunta surpriza… In ziua in care Alexandru Mihai a implinit 7 ani, la usa casei lui au sunat voluntarii, care i-au adus daruri si i-au cantat “La multi ani”. Chiar daca tortul aniversar nu a fost la fel de dulce ca al celorlati copii care nu au diabet ca el, ochisorii lui Alexandru s-au umezit de emotie si bucurie.
DSCF0130

 

 

22.12.2011

In cadrul proiectului “A venit la tine Mos Craciun”, de Sfintele Sarbatori am adus o clipa de fericire copiilor cu dizabilitati motorii din Galati si desigur Mos Craciun a fost darnic si a adus daruri.
Tinerii voluntari au oferit un spectacol de neuitat si au adus un zambet pe chipurile acestor copii.
Multumim d.nei director prof.Chiriac Luminita de la Scoala Gimnaziala Nr.13 “Stefan cel Mare” Galati, care ne-a fost gazda, precum si tututror colaboratorilor si oamenilor de bine care au sprijinit aceasta initiativa. Printre acestia s-au numarat: DGASPC Galati, Seminarul teologic orthodox Sf.Apostol Andrei, Centrul Cultural “Dunarea de Jos” Galati-clasa de canto si muzica usoara, Scoala Gimnaziala nr.22 Galati- Cercul de muzica, studenti voluntari din Grecia, Anglia si Romania.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE, acestor copii.

 BAL2702

 

 

15.09.2011

Animati de gandurile cele mai frumoase si sincere, in ziua in care in buchetul vietii s-a adaugat a “noua” floare, i-am facut o surpriza ANDREEI, chiar in clasa ei - clasa a III a B Scoala Gimnaziala nr.5 ,,Cuza Voda’’ Galati. Au fost alaturi la aceasta emotionanta aniversare D.na Inv. Tudor Georgeta si d.na Prof. Stefanescu Adriana. Acest eveniment a fost posibil ca urmare a participarii elevilor de la Scoala Gimnaziala nr.5 ,,Cuza Voda’’ Galati la tabara tematica desfasurata la Baia de Arama in luna iulie 2011, organizata de agentia de turism AG TOUR, prin donarea a 1 $ din pretul biletului catre Asociatia ,,Speranta si Vis Implinit’’. Multumim d.nei Dir. Daniela NICOLAEV MALAXA pentru sprijinul acordat, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE, acestor copii.

fs p010 3 3

 

 

15.06.2011

La a 26-a aniversare a Alinei Constantinescu noi am fost alaturi de ea si i-am urat ,,LA MULTI ANI’’! Gandurile bune ale copiilor de la Scoala Gimnaziala nr.13 ,,STEFAN CEL MARE’’ din Galati, director Dna.Prof.PAUN DOINA, s-au indreptat catre Alina.Ei i-au donat 1 $ din pretul biletului de tabara la Baia de Arama, organizata de agentia de turism AG TOUR.
Si Tu, cel care crezi ca le ai pe toate, nu uita: DARUIESTE FERICIRE, acestor copii.

fs p010 2 1

 

 

30.03.2011

In data de 30.03.2011, la sediul ,,Asociatiei Persoanelor cu Handicap Sporting Club'' s-a desfasurat proiectul -,,PRIMAVARA A VENIT PENTRU TINE''. Acest proiect a fost dedicat copiilor cu dizabilitati neuromotorii din cadrul Asociatiei ,,Sperants si Vis Implinit'' si Asociatia ,,Persoanelor cu Handicap - Sporting Club '' din Galati. Activitatea s-a desfasurat cu sprijinul elevilor voluntari din cadrul CLUB IMPACT 22, de la Scoala Generala nr.22 ,,Dimitrie Cantemir'' din Galati coordonator inv. Pana Doinita. Copiilor le-au fost oferite cadouri si s-au bucurat de un frumos spectacol oferit de voluntarii clubului Impact 22. Impreuna, cu putin efort putem oferi clipe frumoase acestor copii.

fs p010 1 2

 

 

8.10.2010

O raza de soare de ziua ei…Colegii si domnisoara invatatoare nu au uitat-o,iar oameni de bine si cu suflet mare sunt alaturi de ea cu cateva daruri frumoase. Este vorba de evenimentul organizat in cinstea micutei Andreea din clasa I-a a Scolii Generale nr.40 "Iulia Hasdeu" din Galati.

fs p010 0 2

 

 

onglink