• image
  • image
  • image

PROIECT  - PARTENERIAT EDUCATIONAL
"DARUIESTE FERICIRE!"

"Impreuna pentru prevenirea traficului de fiinte umane, sprijin pentru victimile ale unei forme de neglijenta, exploatare sau abuz, de tortura, pentru persoanele sau grupurile defavorizate, in scopul depasirii situatiilor dificile".

Plecând de la această deviza "DARUIESTE FERICIRE", am considerat ca scoala prin fundamentul de baza - legislatia in materie si organizatiile non-guvernamentale, non-politice, impreuna, îşi pot aduce un aport semnificativ în procesul instructiv-educativ si emotional al elevilor si comunitatilor din care provin.


campania antitrafic right campanie impotriva violente campanie violenta dreapta  PROIECT EDUCATIONAL - "A VENIT LA TINE MOS CRACIUN"

Consecventi in dorinta de a aduce bucurie, fericire emotii puternice in viata copiilor cu dizabilitati motorii de "Sfintele Sarbatori de Craciun" ne aflam la a saptea editie a acestui proiect. Am mobilizat intreaga comunitate partenera pentru a se implica in actiuni caritabile. Am reusit in toti acesti ani sa sensibilizam copii, parintii, asistentii sociali, voluntarii iar rezultatul a fost cel asteptat.
Nu uitati: vreti sa daruiti si nu sunteti siguri, aveti temeri ca cele trimise nu vor ajunge unde vreti – APELATI LA NOI, asiguram confirmarea.poza mos craciun

 

onglink