• image
  • image
  • image

CAMPANIE SPRIJIN PERSOANE DEFAVORIZATE
2017 – 2018

 

In cadrul PROIECTUL EDUCATIONAL, campania de sprijinire a copiilor provenind din medii defavorizate se pliaza pe nevoile reale ale celor nevoiasi, celor din familii mono parentale si/sau cu venituri reduse. Orice sprijin acordat acestora le va aduce un plus de bucurie. Fireste, ne sunt alaturi partenerii din scoli, comunitatea.
Nu uitati: vreti sa daruiti si nu sunteti siguri, aveti temeri ca cele trimise nu vor ajunge unde vreti – APELATI LA NOI, asiguram confirmarea.


campanie impotriva violente 

 

 

CAMPANIE SPRIJIN PERSOANE DEFAVORIZATE
2018 – 2019

 

Si in acest an ne pregatim sa le batem la usa celor nevoiasi. Nu sunt multe lucruri daruite dar ele ajung cu dragoste la beneficiar.

 

campania antitrafic right   campanie violenta dreapta  

 

Pentru a veni in sprijinul copiilor din zone sau medii defavorizate, un numar de 10 copii din comuna Namoloasa judetul Galati au beneficiat gratuit de o saptamana de activitati recreative si de socializare. Multumim Asociatiei Generatie Tanara Timisoara care a asigurat suportul necesar. Alaturi de noi au fost Primaria Namoloasa si Scoala nr.1 Namoloasa. Si TU poti fi alaturi de noi, poti sa ne scrii pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

NFPJ2923

 

onglink